EXPRESS

Balerini në rolin e mësimdhënësit

 

Përvojën 11-vjeçare në Baletin Kombëtar të Kosovës e ka shfrytëzuar për t’u rikthyer në hapat e parë. Fisnik Smani po ua mëson elementet fillestare të baletit vajzave që kanë ndier përvojën e të veshurit puande në një moshë të re.

“Me British School jemi qe një vit në bashkëpunim, gjindemi në Fushë Kosovë. Është një bashkëpunim shumë i mirë dhe kushtet janë të mira. Balerinat i kemi të talentuara. I kemi dy grupe të baletit, grupi i parë është prej 3 deri në 5 vjet, ndërkaq grupi i dytë prej 5 e përmbi”, thotë Smani.