EXPRESS

Dashuria për natyrën manifestohet në Rugovë

 

Shkodrani Irfan Domnori ngado që shkon, mban fustanellën dhe flamurin kombëtar. Kështu ka ardhur edhe për një aksion pastrimi të natyrës në Kosovë. Por emocionohet kur e kujton se çfarë i kushtoi kjo veshje në Mal të Zi.

“Isha i ftuar në qytetin e Ulqinit për një ekspozitë fotografike më 27 dhjetor 2019 dhe duke shkuar atje, Policia e Malit të Zi më ndaloi në doganën Muriqan-Suboginë, ku më arrestuan dhe përfundimisht më dënuan më 28 dhjetor 2019 me 10 ditë burg në burgun e Shpuzës, pikërisht për këtë flamur”, tha Domnori.