EXPRESS

Artistja nga Londra që artistikisht kthen mërgatën në Kosovë

 

Zabou, artistja franceze e cila jeton e vepron në Londër, ka ardhur për herë të parë në Kosovë. Është duke qëndruar në Ferizaj, si mysafire e “Mural Fest-it.”

Ajo njihet për portretet e saj realiste dhe aftësinë që përmes artit të shpërfaqë rrëfime. Një mural të tillë është duke ia dhuruar edhe Kosovës.