EXPRESS

Balerinat në vallëzim në pikturat e Sabri Behramajt

 

Sabri Behramaj çdo ditë futet brenda objektit rreth 2 mijë metra katrorë prej nga nxjerrë krijime të reja artistike. Në çdo mëngjes ai iu kthehet punëve të lëna përgjysmë.

Mjeshtëria e tij prej skulptori vërehet qysh në punimin që ka lënë në gjysmë dhe në punimet e tjera ku janë të vendosura figurat e heronjve. Ai në argjilë është duke i dhënë formë figurës së një heroi që portretizon dëshmorët e fshatit Ceceli të Vushtrrisë. Behramaj është duke u kushtuar vëmendje të veçantë detajeve për ta përcjellë imazhin e një malësori.