EXPRESS

“The future of living”, art për ruajtjen e planetit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Veprimet tona kanë një ndikim të madh në të ardhmen e botës ku ne po jetojmë. Çdo vendim yni ndikon shumë në fatin e planetit tonë. Gjatë viteve, janë implementuar metoda të reja të cilat janë përdorur për krijimin e produkteve të ndryshme me qëllim të riciklojmë sa më shumë dhe ta mbajmë shtëpinë tonë, Tokën, një planet sa më të pastër dhe të qëndrueshëm.

Ky është edhe koncepti i ekspozitës për të promovuar një të ardhme më të qëndrueshme, duke shfaqur produkte të ricikluara të krijuara nga disenjatorë të ndryshëm sllovenë. Nga llapma e deri te veshjet ditore, ekspozita paraqet një larmi produktesh të krijuara nga materiale të ricikluara të cilat mund t’i përdorim në jetët tona të përditshme.