EXPRESS

Motrat me pasion pianon

 

Sonata Hoxha ndjek paralelisht shkollën fillore “Ismail Qemaili” dhe shkollën e muzikës “Prenk Jakova”.

Ka një emër të veçantë dhe një dashuri të madhe për piano.