EXPRESS

“Eja n’Sharr” mes aventurave dhe bukurisë së maleve të Sharrit

 

“Guri i zi” është destinacioni i një festivali që këmbët po i ngul në bjeshkët e Maleve të Sharrit. Një pjesë të misionit e ka përmbushur ende pa arritur atje.

Rruga që të çon deri atje gjarpërohet në kthesa të shumta e secila prej tyre është një zbulim më tej i kësaj zone. Shiu veç ia shton freskinë. Por jo dhe organizatorëve që e kanë planifikuar festivalin tash e disa muaj.