EXPRESS

“Anibar” përmbylli edicionin e 12-të

 

U rikthyen aty ku e nisën. Pas ndezjes së 4 projektorëve në kinematë e Pejës dhe mesazhit të “izolimit” me shfaqjen e 300 filmave të animuar, “Anibar” përmbylli edhe një kapitull.

Të premten u mbajt ceremonia mbyllëse e edicionit të 12-të në Kino Liqeni, duke e gjallëruar jetën kulturore e ekonomike për një javë rresht. E rrugëtimi me plot filma, diskutime, punëtori e prezantime, u kurorëzua me ndarje çmimesh për filmat më të mirë.