EXPRESS

Energjia dhe delikatesa njerëzore në cikle krijuese

 

Një formë mund të dalë përtej të qenit një strukturim vijash a ngjyrash. Ajo bëhet një shprehësi artistike sipas imagjinatës së autorit.

Këtë e dëshmojnë rrathët shumëngjyrësh të ciklit "Forma magjike" të Eshtref Berishës.