EXPRESS

Rokerët më të rinj të Pejës

 

Takimi i shkopinjve me pjatat e baterive e nisin performancën. Kështu tingujt e krijuar nga bateristi Amar Morina bashkojnë rock-grupin më të ri të Pejës.

Fuqia e baterive, elektriciteti i kitarës dhe butësia e vokalit të Deniza Gafurit janë formacioni i bendit, në të cilin përfshihen edhe Eduard Shala, Zana Islami, Eda Çavolli e Elena Shoshi.