EXPRESS

Kosova në sytë e turistit turk, mikpritëse dhe e ngrohtë

 

Turisti turk, Yigit Ozbas vjen në Kosovë për të katërtën herë me radhë. Sa herë që vjen, ai thotë se ndihet si të ishte në shtëpinë e tij. Dy vjet më parë ai ka nisur ta realizojë ëndrrën e tij për shëtitje të botës, teksa deri më tani ka qenë në Azerbajxhan, Gjeorgji dhe Iran.

“Njerëzit këtu janë shumë mikpritës, jam pritur shumë mirë”, shprehet turku me prejardhje nga qyteti Mersin.