EXPRESS

Trotineti elektrik, kursyes i kohës dhe parasë

 

Nuk e ndotin ajrin. Pa tym e zhurmë. E vetmja formë e funksionimit të tyre është nëpërmjet baterive rimbushëse.

Trotinetët elektrikë janë në trend tashmë. Jo pak qytetarë e përdorin si mjet transporti, e mjet pune është veçmas për kompanitë shpërndarjes.