EXPRESS

“Mirëdita, Dobar Dan!” me edicion në Prishtinë

 

Në edicionin e tij të tetë, festivali “Mirëdita, Dobar dan!” nga Beogradi është zhvendosur në Prishtinë, me misionin e njëjtë që qytetarët e Kosovës dhe të Serbisë të rinjihen. Mirëpo, për dallim nga pritja në Beograd, ky organizim nuk po përcillet me tensione në kryeqytet