EXPRESS

Si e komentojnë qytetarët shoun “Big Brother Albania VIP”?

 

Është bërë virale organizimi dhe protagonistët e Big Brother Albania, të cilët po vazhdojnë të marrin vëmendjen e publikut. Mirëpo, çfarë mendojnë qytetarët e Kosovës për të?