EXPRESS

Anila Aliu mirëpritet në New York

 

Pianistja Anila Aliu ka arritur të performojë në një prej sallave më prestigjioze të muzikës klasike në Carnegie Hall në New York. Për të kuptuar për emocionet e interpretimit atje dhe mënyrën se si është pritur Aliu ka folur për Express të KTV-së.

Si u prit atje, cila ishte eksperienca e saj në New York e cilat janë planet pas kthimit në Kosovë, mund të mësoni përmes videos më sipër.