EXPRESS

Filharmonia me klasikë e rock, vit suksesesh dhe dëshira e kahershme

 

Me vepra të stileve të ndryshme që janë kontraste me njëra-tjetrën, Filharmonia e Kosovës ka shënuar koncertin festiv. Interaktiviteti me publikun ishte magjia e mbrëmjes. Kapërcimi prej klasikes në rock, detaje me sharmë e jo të zakonshme për një koncert të Filharmonisë, por tamam në atmosferën e festës, kanë qenë disa prej detajeve. Institucioni më i lartë i muzikës në vend ka përmbyllur një vit të suksesshëm, pavarësisht pandemisë, e dëshira mbetet ajo e kahershmja: një sallë koncertale