EXPRESS

Arti në “luftën” e karatesë

 

Kimonja është ajo që i bën të dallohen nga sportet e tjera. Vishen, futen në sallë, renditen në vendet e tyre dhe gjithçka fillon me një përshëndetje.

Çdo lëvizje që e bëjnë është art më vete. Përfshirja e çdo gjymtyre të trupit, stabiliteti e reagimi i shpejtë janë karakteristikat kryesore të sportit që origjinën e ka në Japoni.