EXPRESS

Pianistja 9-vjeçare me talentin e pazakonshëm

 

Takimin e parë me instrumentin e saj të preferuar, 9-vjeçarja nga Gjilani e pati qysh kur ishte 2 vjeç. Mirëpo, veçantia e performimit të saj qëndron te fakti se Bora Maliqi di të luajë në piano edhe duke qëndruar në pozita të pazakonta. Madje këtë e ka mësuar krejtësisht vetë.

“Mami më ka thënë shko shtriju dhe mos luaj në piano. Jam shtrirë dhe kam menduar për pozitën, duke luajtur mbrapsht. Mami është çuditur. Pastaj më ka thënë ta bëj dhe një herë dhe më ka incizuar”, rrëfen Maliqi.