EXPRESS

Rrugëtimi i gazetares ukrainase në Kosovë e Shqipëri

 

Lyudmila Makey, gazetarja nga Ukraina, rreth një muaj më parë ishte larguar nga vendi i saj për shkak të rrezikut që ndiente si gazetare.

Prapa ka lënë luftën. Por çdo lajm jo i mirë nga atje ia ngjall përsëri ankthin. Nën organizimin e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës dhe TriptoAlbania, ajo me ekipet e mediave kosovare me kureshtjen më të madhe ka ndjekur udhëtimin drejt bukurive të Shqipërisë.