EXPRESS

Petrit Çeku në madhështinë e kitarës dhe orkestrës

 

Koncerti i parë simfonik i Filharmonisë së Kosovës për këtë vit solli para publikut në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë, kitaristin kosovar me famë botërore, Petrit Çeku.

Me premierën e koncertit për kitarë dhe orkestër të Kreshnik Aliçkajt filloi mbrëmja e së dielës.