EXPRESS

Gratë artiste për komunitetin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

E ftuar në Express ishte Besa Luzha, bashkëorganizatore e ngjarjes artistike “Gratë artiste për komunitetin”, për një kauzë të rëndësishme me fokus gruan. Ajo zbuloi gjithçka rreth koncertit të artisteve nga Kosova dhe Shqipëria, përfshirë këtu edhe faktin se të hyrat nga biletat do të dhurohen për Qendrën për mbrojtjen e viktimave të trafikimit, si nismë simbolike e donacioneve për këtë qëllim. Ngjarja shërben edhe për të ngritur vëmendjen mbi këtë fenomen të dhimbshëm dhe për të avokuar për parandalim dhe luftim të tij.