Fatos Çoçoli

Kosova e mundi populizmin! 08 October 2019 08:29

Qytetarët e Kosovës, me votën e tyre në zgjedhjet e përgjithshme të parakohshme të zhvilluara dy ditë më parë, shpartalluan politikanët që mbajtën mbi kokë për 12 vjet rresht...

“Tamburet” e integrimit 14 September 2019 15:29

Në shtetet e Bashkimit Evropian më pozitivet dhe vullnetmira për të na i hapur bisedimet e anëtarësimit, këto ditë ka lëvizje dhe deklarata që shtyjnë përpara ujët e mullirit të...

Luga e çorbës së prishur 15 August 2019 08:56

“Gëlltit një lugë çorbë të prishur dhe e vjell gjithë jetës” është një nga batutat më të famshme të filmave tanë të vjetër dhe të...

SHBA na dërgoni një toreador! 21 June 2019 08:56

Ju djegës të klasave të shkollave: ndaluni! Me djegie klasash mendoni se do të mund të sjellim më shumë turistë në këtë vendin tonë? Vjet ishin 1.8 miliardë euro që na dhanë...