Frank Hantke

Thirrje: Koha për të vepruar - Qeveria e re është e nevojshme! 20 January 2020 16:39

Votuesit dëshiruan një realitet të ri në Kosovë në tetor – këta ishin votuesit e të dy partive. Dhe kështu, rezultatet e zgjedhjeve krijuan shumicë në favor të ndryshimit në...

Apel - Disa impulse lidhur me bisedimet e reja ndërmjet Kosovës dhe Serbisë 14 December 2019 14:09

Disa nga “zgjidhjet e shpejta” në Ballkanin Perëndimor kanë shkaktuar probleme afatgjata. Prandaj, duhet t’i rezistohet tundimit për të shtuar një episod tjetër në këtë zinxhir...