Dashi

Dashi

21.03-20.04

Nënshkrimi i një kontrate do t’ju sjellë siguri financiare. Po ashtu do të lehtësojë ngarkesën që keni në punë. Megjithëse nuk keni shumë të përbashkëta me partnerin, ju i vlerësoni përparësitë e tij, që janë krejtësisht të ndryshme nga tuajat. Do të përfitoni nga aftësitë e tij diplomatike, derisa ai do të marrë forcë nga qëndrimi juaj inkurajues. Kur njëri prej jush ka telashe, tjetri do ta ndihmojë. Nëse jeni futur në një betejë gjyqësore, përfitoni nga rasti t’i drejtoheni gjykatës.

Demi

Demi

21.04-20.05

Do të ruani qetësinë nëse i caktoni vetes një buxhet ose orar. Jeni lodhur duke vrapuar për çdo ditë nga njëra përgjegjësi tek tjetra. Një prej probleme që keni është se u keni lejuar të tjerëve t’ju ngarkojnë me përgjegjësitë e tyre. Herën tjetër që dikush provon t’ua hedh punën, refuzojeni. Mos u frikësoni nga konfrontimet. Është koha që të mos i përfillni manipulatorët që keni në rrethin e punës. Fundja, duhet t’u tregoni se i keni vetëm një palë duar.

Binjakët

Binjakët

21.05-20.06

Një romancë po ju mbush me entuziazëm. Do të kaloni ditë duke u preokupuar për pamjen dhe duke bërë përgatitje për flirtim. Për fat të mirë, simpatia juaj e ka të njëjtën dëshirë për t’u afruar me ju. Jeni në lidhje tashmë? Partneri juaj do të bëjë diçka të veçantë për ju. Përgatituni që të shkoni në një udhëtim të veçantë ose të pranoni një dhuratë të jashtëzakonshme. Nëse ju dhurojnë një vepër të bukur arti, ekspozojeni në ndonjë vend të mirë në dhomën e fjetjes ose në zyrë.

Gaforrja

Gaforrja

21.06-20.07

Keni mundësinë ideale të bëni një marrëveshje që lidhet me pronat. Blerja ose shitja e një toke do t’ua përmirësojë situatën financiare. Nëse më herët s’keni qenë titullar i një toke, aplikoni për një kredi në bankë. Do të pranoni oferta më të mira se që e mendoni. A është ndonjëri prej të afërmve tuaj i sëmurë? Përgatisni një ushqim të veçantë për të. Nuk ka kënaqësi më të madhe sesa të merreni me punë të tilla. Tregoni anën kreative duke përgatitur një recetë që e mbani mend nga fëmijëria.

Luani

Luani

21.07-20.08

Një mbledhje familjare do të shkojë mirë. Jeni shumë të zotët të balanconi këndvështrime të ndryshme. Jeni duke u përballur me punë të mëdha që kërkojnë kontributin e secilit. Nëse krijoni një orar ose listë me detyrat që duhet t’i përfundoni, do t’i shmangni probleme e të ardhmes. Tregohuni të rreptë me një manipulator që po përpiqet t’ua hedhë përgjegjësitë e veta. Gjithmonë e keni arsyetuar këtë manipulator dhe kjo ju ka krijuar dëme të mëdha. Nëse ia tregoni vendin, do të fitoni respektin e të afërmve tjerë.

Virgjëresha

Virgjëresha

21.08-20.09

Marrëveshjet e biznesit që përfshijnë restorantet ose prodhimet vendore janë shumë profitabile. Nëse jeni duke kërkuar punë, hulumtoni mundësi që lidhen me këto fusha. Nëse e fitoni një punë me përgjegjësi të reja do të përfitoni sepse do të provoni diçka ndryshe. Shumë shpesh, ziheni ngushtë sepse refuzoni të kryeni detyra që janë jashtë përshkrimit të punës. Sa më shpejt që distancoheni nga ky qëndrim, aq më mirë do ta keni.

Peshorja

Peshorja

21.09-20.10

Keni afërsi të madhe me mikun e ngushtë apo partnerin. Është koha ideale të bëni plane për të ardhmen. Diskutoni qëllimet tuaja meqë do të fitoni një vlerësim të ri për dhuntitë unike të secilit. Inkurajojeni partnerin tuaj të ndjekë një ëndërr të fëmijërisë. Me pak inkurajim nga ana juaj, do të ndryshojë shumë. Një lider si ju, mund ta inkurajojë atë t’i kalojë pengesat dhe të rrezikojë. Edhe ju do të merrni përkrahjen e njëjtë prej tyre.

Akrepi

Akrepi

21.10-20.11

Paratë që do të merrni nga një trashëgimi, marrëveshje ligjore ose fond i kompanisë së sigurimeve, do të ju vijnë në kohën kur duhet të paguani fatura të mëdha. Nëse gjithmonë keni dashur të blini një shtëpi, është koha ideale ta bëni. Një person si ju kërkon siguri financiare për të qenë të qetë. Mos u befasoni nga ndryshimet. Një i afërm zemërgjerë do të ju ndihmojë me paratë shtesë që ju duhen për ta shndërruar në realitet ëndrrën. Keni shtëpi tuajën? Kontaktoni ndonjë institucion përkatës dhe flisni për uljen e interesit lidhur me hipotekën.

Shigjetari

Shigjetari

21.11-20.12

Planifikimi i një udhëtimi do të ju mbushë me plot entuziazëm. Asnjëherë nuk keni qenë më të lumtur se sa tani që shihni këtë aventurë të re në horizont. Nëse nuk jeni të përmbushur me karrierën tuaj, shkoni në ndonjë kurs. Kërkoni trajnime që ju ndihmojnë të gjeni një punë më të mirë. Ka gjasë se do të merrni vendim të provoni një industri tjetër, sidomos nëse fusha me të cilën po merreni tani nuk ju duket interesante. Për fat të mirë, jeni tipa me shumë interesa dhe nuk do ta keni të vështirë të gjeni çfarë ua ngacmon imagjinatën.

Bricjapi

Bricjapi

21.12-20.01

Do të keni rast të punoni nga shtëpia sepse shefi juaj është i përkushtuar t’ju mbajë në organizatë. Propozoni një marrëveshje të re që ju lejon të punoni nga shtëpia për disa ditë të javës. Nëse kjo nuk është e mundur, mendoni të lansoni një projekt tuajin. Jeni shefa të lindur dhe gjithçka do të shkojë mirë, sidomos nëse fusha që do të punoni lidhet me art, ligje ose diplomaci. Kur merreni me të mirat publike, ndiheni të përmbushur nga brenda.

Ujori

Ujori

21.01-20.02

Do të merrni një ftesë që do t’ju entuziazmojë shumë. Ka kohë qëkur nuk keni kaluar kohë me miqtë. Përfitoni nga rasti të blini gardërobë të re. Mund të kërkoni ndihmën e shitëses sepse në këtë mënyrë nuk do të ndjeni se e keni tepruar me veshje. Mos u befasoni kur t’ju bëhet ofertë të udhëhiqni një projekt të rëndësishëm. Jeni tipa shumë të natyrshëm në punë dhe kolegët tuaj ju respektojnë e admirojnë.

Peshqit

Peshqit

21.02-20.03

Kur t’ju jepet mundësia për të sfiduar shefat, do ta bëni. Jeni lodhur duke dëgjuar rrëfime të njerëzve dhe organizatave që po abuzohen nga eprorët. Për fat të mirë, keni kontakte të mjaftueshme dhe mund të ngrini zërin për sjelljet e tyre të këqija. Mos hezitoni të thërrisni edhe mediet. Do të bëheni të famshëm duke kërkuar drejtësi në emër të komunitetit. Shumë njerëz e ndajnë të njëjtin frustrim me ju dhe do të ndihmojnë.