INTERAKTIV

Mustafi: S’ka strategji dhe plan veprimi nga Kosova e Shqipëria për Luginën

 

Ragmi Mustafi, nga Koalicioni i Shqiptarëve për Luginën në zgjedhjet e 3 prillit në Serbi, ka thënë se deri tash nuk ka një strategji apo plan veprimi nga Kosova dhe Shqipëria për Luginën e Preshevës.

I ftuar në Interaktiv të KTV-së, të enjten, Mustafi ka thënë se çështja e Luginës duhet të jetë temë qenësore e zgjidhjes gjithëpërfshirëse në dialogun Kosovë-Serbi.