JETA

Fshati i Gjilanit që jeton mbi xehe

Pamje të fshatit Çelik të Gjilanit (FOTO: KTV)
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Emisioni “Jeta” në edicionin e fundit sjell udhëtimin drejt fshatit Çelik të Komunës së Gjilani.

Ky fshat shtrihet në thellësi të Grykës së Karadakut dhe kufizohet me fshatrat përreth si: Stanciq, Shurdhan, Pidiq, Stubëll e Verrnez.