KOHA MARKETING

AFRIM VITIA – KOHA DITORE

Tel: +377 44 120 167
E-mail: afrim@koha.net ; marketing@kohaditore.com

BERAT BICAJ – KOHAVISION

Tel: +377 44 400 069
E-mail: berat@koha.net ; ktvmarketing@koha.net

NEXHMEDIN BERISHA – KOHA PRINT

Tel: +377 45 701 288
E-mail: nexhberisha@koha.net ; print@koha.net

ANITA TOÇI - KOHA

Drejtoreshe e Komerciales dhe Marketingut
Tel: +377 44 956 942
E-mail: anita@koha.net

REDAKSIA

Prizren:

ARSIM GJURGJEALA Tel. 044/337 972
E-mail: arsimkoha@hotmail.com TOMOR XERXA Tel. 044/408 502
E-mail: pz_tomorxerxa@hotmail.com

Gjakovë:

MASAR GREZDA Tel. 044/650 890 ; 044/650 668
E-mail: masargrezda@gmail.com
Adersa: në kioskun që gjendet në rrugën "UÇK" afër Stacionit të Autobusëve. GAZMEND DOLI Tel. 043 505 242
E-mail: atletika_26@hotmail.com
Adersa: zyra ndodhet në Çarshinë e vjetër, përballë objektit të Lidhjes Demokratike të Kosovës afër Xhamisë së Hadumit. Kontakt person.

Pejë:

KUSHTRIM KAJTAZI Tel. 044/221 142 ; 049/221 142
E-mail: kushtrimkajtazi@hotmail.com
Adersa: Rr.27 Marsi nr.2 (te qarshi xhamia)

Ferizaj:

HYSNIJE JASHARI Tel. 044 11 3 516
E-mail: h.jashari@hotmail.com

Mitrovice:

BEDRI SELMANI Tel. 044 198 514
E-mail: bedi_mitrovice@hotmail.com

Vushtrri:

NYSRET HOXHA Tel. 044 197 749 ; 044 332 454

Rahovec:

FLAMUR SOKOLI Tel. 044 718 545 ; 044 418 225 ; 029 76 871

Gjilan:

JETULLAH SERMAXHAJ Tel. 044 178 131
E-mail: rilindja_je@hotmail.com