Kosovë

Shumë lagje nuk u pastruan në Ferizaj shkaku i një defekti të kamionit të “Pastërtisë”

 

Banojnë në periferi të Ferizajt, vetëm 200 metra larg qytetit, por përballen me probleme të shumta.

Banorëve të rrugës “Hajdin Matoshi” dhe “Dedë Gjo Luli” u kanë mbetur mbeturinat para shtëpisë, raporton KTV.