Kosovë

Banorët e Orllanit protestojnë për mungesën e ujit

 

Të pakënaqur me mosrealizimin e projektit për rrjetin e ujësjellësit, banorët e fshatit Orllan të martën mësynë Ministrinë e Mjedisit, e cila është financuese e këtij projekti, raporton KTV.

Banorët e kësaj ane asnjëherë nuk kanë qenë të përfshirë në rrjetin e ujësjellësit rajonal “Prishtina”, ndonëse jetojnë pranë Liqenit të Batllavë, që furnizon me ujë Podujevën dhe një pjesë të Prishtinës.