Kosovë

Nisma në Deçan akuzon komunën për mospastrim të qytetit

 

Nisma Socialdemokrate dega në Deçan shprehet e shqetësuar me gjendjen e papastërtisë në brendësi të qytetit të Deçanit.

“Komuna e Deçanit edhe për kundër përpjekjeve për të evituar gjendjen e papastërtisë, ajo ka dështuar që të ju jep një ambiente të pastër qytetarëve të saj. Mbushja e shportave dhe e kontejnerëve me mbeturina nga qytetarët dhe mos pastrimi i tyre nga kompania për pastrim, është mos funksionalitet i Komunës se Deçanit”, thuhet në komunikatë, transmeton Koha.net.