Kosovë

“Pastrimi” në Lipjan do ndihmën e qytetarëve për menaxhimin e mbeturinave

Foto: Koha
 

Kompania rajonale “Pastrimi”, dega në Lipjan, ka publikuar një plan të ri operativ me qëllim të menaxhimit sa më të mirë të mbeturinave në qytet dhe nëpër fshatra, shkruan sot “Koha Ditore”.

Gjatë periudhës së fundit kohore kjo kompani ka vendosur gjithsej 55 kontejnerë të rinj në qendër të qytetit, ndërkohë ka nisur aksione për pastrimin e deponive në disa fshatra sipas kërkesave të qytetarëve.