Kosovë

Familja 10 anëtarëshe në Malishevë mbetet pa shtëpi, iu dogj tërësisht

Familja 10 anëtarëshe në Malishevë mbetet pa shtëpi, iu dogj tërësisht

Një shtëpi në fshatin Kërvasari të Komunës së Malishevës, është djegur tërësisht dhe dhjetë anëtar të kësaj familje kanë mbetur pa kulm mbi kokë.

Kështu bëhet e ditur në njoftimin nga Komuna e Malishevës, ku thuhet se këtë familje, sot në orët e para të mëngjesit, e ka vizituar edhe Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i cili ka thënë se do t’i bëhet një zgjidhje e shpejtë për t’i siguruar strehim.