Kosovë

Nisin punimet për projektin 4-milionësh në Ferizaj ende pa u nënshkruar ai

 

Subjektet opozitare, Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës-Dega në Ferizaj, gjatë periudhës së fundit kohore kanë bërë inspektimin e punimeve dhe dokumenteve rreth projektit të ashtuquajtur “Bashkimi i Qytetit”.

Kjo çështje ka rezultuar se ky projekt në vlerë prej rreth katër milionë eurosh ende nuk është nënshkruar e as vulosur nga zyra projektuese e këtij projekti, megjithëse punimet po vazhdojnë prej disa muajsh.