Kosovë

Aida Lleshi akuzon kryetarin Gjini se punësoi familjarë të tij në vend të saj

 

Aida Lleshi nga Gjakova, për të dytën herë ka marrë përgjigje negative, në një konkurs për vend pune.

Ajo ka aplikuar që të punësohet si asistente e Stomatologjisë, në Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin Ponoshec dhe Brekoc, raporton KTV.