Kosovë

Ujërat e zeza në Shalë dhe Krojmir vërshojnë shtëpitë e banimit sa herë bie shi

Foto: Koha
 

Banorët e fshatit Shalë dhe Krojmir të Komunës së Lipjanit prej më shumë se 2 vjetësh po përballen me telashe të vazhdueshme me rrjetin e kanalizimit dhe të ujërave atmosferike, si pasojë e cilësisë së dobët të punimeve që ishin kryer gjatë ndërtimit të tij, shkruan sot “Koha Ditore”.

Ndërkaq, Komuna nuk ka as kompani për mirëmbajtjen e ujërave të zeza. Drejtues të saj thonë se Komuna është në pritje të kontraktimit të një kompanie të rregullt.