Kosovë

UNDP-ja ndihmon në rregullimin e përroskës së qytetit të Malishevës për t’i parandaluar përmbytjet

 

Komuna e Malishevës ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), për realizimin e projekteve me interes të përbashkët.

Bazuar në këtë marrëveshje, të dy palët kanë për qëllim të sigurojnë një kornizë të bashkëpunimit dhe të lehtësojë këtë bashkëpunim në fushat me interes të përbashkët, raporton Koha.net.