Kosovë

Rahovecit një milion euro për kompensimin e dëmeve nga vërshimet e vjetshme

 

Qeveria e Kosovës sot ka ndarë një milion euro për kompensimin e dëmeve të shkaktuara nga breshëri dhe vërshimet në vitin 2018 në komunën e Rahovecit.

Por, ata që u prekën nga këto vërshime kanë kërkuar më shumë se kaq.