Kosovë

Katër milionë euro për projektet kulturore e sportive në Ferizaj

Katër milionë euro për projektet kulturore e sportive në Ferizaj

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, me kryetarin e komunës së Ferizajt kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për financimin e disa projekteve kapitale në fushën e sportit dhe trashëgimisë kulturore në këtë komunë vlera e të cilës është rreth 4 milionë euro.

Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi, u shpreh se në kuadër të ciklit për ndërtim të disa pishinave gjysmë olimpike pas nënshkrimit të marrëveshjeve të sotme një të tillë do e këtë edhe Ferizaj.