Kosovë

7 nxënës përfshihen në rrahje në korridorin e shkollës në Istog, mësimdhënësi fajësohet për rastin

 

Të premten e kaluar në pushimin ndërmjet orës së pestë dhe gjashtë, 7 nxënës janë rrahur mes vete në korridorin e gjimnazit “Haxhi Zeka”, në Istog.

Sipas drejtorit të shkollës, Ibrahim Bytyçit, motivi i rrahjes, është një mosmarrëveshje ndërmjet nxënësve të klasave të ndryshme të 11-ta.