Kosovë

Latifi: Shiu i rrëmbyeshëm në Rahovec ka shkaktuar dëme në bujqësi dhe amvisëri

 

Këtë të hëne pasdite në komunën e Rahovecit shiu i furishëm ka krijuar vërshime në qytet dhe në disa fshatra të tij.

Por sipas kryetarit të kësaj komune, Smajl Latifi, gjendja ka filluar të stabilizohet, transmeton Koha.net.