Kosovë

Pamjet e një shtëpie në Pataqan të Ulët pas vërshimeve

Foto: Koha
 

Dje pasdite, e hënë, nga shiu i furishëm janë krijuar vërshime në qytetin e Rahovecit dhe në disa fshatra të tij.

Këto vërshime kanë shkaktuar më së shumti dëme në bujqësi dhe amvisëri.