Kosovë

Marsh protestues në Mitrovicë me moton “Stop vrasjeve, ne jemi Ermali”

 

Nesër, në qytetin e Mitrovicës do të mbahet një marsh protestues që ka për qëllim dënimin dhe ndalimin e dhunës që u ushtrua me rastin e vrasjes së Ermal Kamberajt.

“Motoja e protestës është ‘STOP dhunës! NE jemi ERMALI!’”, thuhet në njoftimin e OJQ-ve nga Mitrovica.