Kosovë

Kulmi i Stacionit të Autobusëve në Mitrovicë do të rinovohet

 

Stacioni i Autobusëve në Mitrovicë, gjatës javës së kaluar është goditur nga stuhia dhe erërat e fuqishme, që kanë çuar edhe drejt dëmeve të mëdha.

Xhavit Hasani, drejtor i kësaj ndërmarrje ka thënë se, si pasojë e shiut dhe erës së fortë gjatë javës së kaluar, Stacioni i Autobusëve ka pësuar dëmtime në kulmin e tij.