Kosovë

Në qendër të Gjakovës, tash tre muaj s’po mund të kryhen një kilometër rrjet i kanalizimit

 

Pluhuri, zhurma dhe shpeshherë pamundësia e qarkullimit të automjeteve, ka tre muaj që po u pengojnë qytetarët në qendër të Gjakovës.

Kjo shkaku i punimeve të cilat janë duke u bërë në ndërrimin e gypave në rrjetin e kanalizimit, përgjatë rrugëve kryesore "Nënë Tereza" dhe "Skënderbeu", raporton KTV.