Kosovë

Në Mitrovicë hapet “Aqua Parku” “më i madh në vend e rajon”

Foto: Komuna e Mitrovicës
 

Në qytetin e Mitrovicës është hapur parku ujor “Aqua Park” afër Liqenit Akumulues, i cili, sipas njoftimit për media të komunës së Mitrovicës, është më i madhi në vend dhe në rajon.

Në këtë ceremoni ishin të pranishëm zyrtarë komunalë e shtetërorë, përfaqësues nga kompanitë të cilët kanë realizuar këtë projekt dhe qytetarë të shumtë.