Kosovë

Vushtrria sot me ndërprerje të energjisë elektrike

Foto: Koha
 

Sot në qytetin e Vushtrrisë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KOSTT njofton se për të mundësuar kushte të sigurisë në punë për realizimin e punimeve të planifikuara në nënstacionin 110/35/10 kV Vushtrri 1, nga ora 10:00 deri në 14:10 do të bëhet shkyçja e nënstacioneve 110/35 kV Vushtrri 1 dhe 110/35/6.3 kV Trepça.