Kosovë

Disa fshatra në Mitrovicë nisin peticion kundër Hidrocentralit që po ua shkatërron jetën

 

Me peticion, banorët e Selacit të Mitrovicës po e kundërshtojnë këtë hidrocentral në fshatin e tyre.

Ata janë bërë bashkë me banorë të fshatrave përreth, për të mos e lejuar ndërtimin edhe të një hidrocentrali tjetër në Bistricë dhe kanë mbledhur deri tash mbi 600 nënshkrime, raporton KTV.