Kosovë

Komuna nuk largon nga banesa familjen e dëshmorit Mehmet Saliuku

 

Ka tri javë që familja e dëshmorit Mehmet Saliuku thotë se po përballet me presionin për ta liruar këtë banesë ku jetoi për 5 vjet.

Banesa që ia kishte ndarë komuna e Drenasit, tani po konsiderohet si e uzurpuar dhe dy vendime i kanë shkuar kësaj familje për lirimin e pronës, raporton KTV.