Kosovë

Filloi hapja e 1.5 km rrugë, që lidhë Ngucatin dhe Temeqinën e Malishevës

 

Malishevë, 10 shtator - Në fshatin Ngucat kanë filluar punimet për hapjen e rreth 1.5 km rrugë, ku pjesa më e madhe e kësaj gjatësie është rruga që lidh këtë fshat me fshatin Temeqinë.

Kjo lidhje e rrugës ka rëndësi të madhe për banorët e lagjes së “Stolliqve”, pasi rreth 60 fëmijë të tyre vijojnë mësimin në shkollën e fshatit Temeqinë.