Kosovë

Ish-drejtoresha e Qendrës për Parashkollor në Kaçanik tash e 10 vjet ë betejë ligjore me Komunën

Dera përmes së cilës zakonisht futej në zyrën e saj, si drejtoreshë e Qendrës për Edukim dhe Arsim Parashkollor, “Agimi” në Kaçanik, është e mbyllur.

Por, është një tjetër derë e hapur dhe përmes së cilës lehtë mbërrin te zyra, e që gjithashtu është e mbyllur, por me nxitim aty vjen një person që thotë të jetë i angazhuar nga komuna të mos e lejojë të futet në objekt.